Door technologische ontwikkelingen verandert het landschap voor verschillende branches snel. Maar ook de nieuwe manier van werken zorgt voor veranderingen, denk aan de toename van ZZP-ers en professionals die vaker in flexibele kantoorruimten of thuis werken o.a. om niet in de file te hoeven staan en kostbare tijd te verliezen. Het traditionele beeld dat medewerkers fysiek op de kantoorlocatie van het bedrijf werkten op boekhoudsoftware dat op lokale servers was geïnstalleerd is inmiddels vrijwel achterhaald.

Men werkt nu vooral in boekhoudsoftware in de cloud en vanuit  verschillende fysieke locaties.

Wij van Voordelige-Boekhouder.nl kunnen in dit nieuwe landschap een rol van betekenis spelen door ervaren boekhouders en accountants aan te bieden die:

  • gewend zijn op afstand te werken
  • goed ingewerkt zijn in online boekhoudsoftware
  • werken voor zeer aantrekkelijke tarieven (tot wel 50% lager)

Hoe krijgen wij dit voor elkaar?

Door te werken met ervaren boekhouders en accountants die vanuit hun eigen locatie werken in Nederland, India of Suriname. Deze unieke combinatie levert veel voordelen op:

  • werken in de cloud: u heeft op elk moment inzicht in de verrichte werkzaamheden
  • werken met professionals: het werk wordt uitgevoerd door ervaren boekhouders en accountants die hun vak verstaan en zich regelmatig bijscholen
  • grotere timeframe: de unieke combinatie van werken vanuit verschillende continenten zorgt er simpelweg voor dat we meer werk kunnen verrichten op een dag van 24 uur
  • zeer aantrekkelijk prijsvoordeel dat tot 50% kan oplopen
  • gegarandeerde continuïteit: onze medewerkers vinden de werksfeer en de werkzaamheden prettig en uitdagend. Het personeelsverloop is hierdoor nihil
  • and last but least:  de werkzaamheden worden centraal vanuit Nederland gecoördineerd waar de werkzaamheden ook gemonitord en beoordeeld worden. Er is altijd een dedicated accountmanager beschikbaar om evt. wensen te bespreken.

Is het uitbesteden van de boekhouding of andere financiële werkzaamheden iets voor uw organisatie?

Uitbesteden van werkzaamheden vraagt om een grondige voorbereiding. Welk deel van bestaande bedrijfsprocessen komt in aanmerking voor uitbesteding en welke impact heeft uitbesteden op de manier waarop er voortaan gewerkt wordt? Wat voor impact heeft dit op onze huidige werknemers? Hoe kunnen we onze klanten beter van dienst zijn nu onze kosten verlaagd zijn en er ruimte ontstaat tot verdere specialisering?

We kunnen ons voorstellen dat u veel vragen heeft. We gaan daarom graag met u in gesprek om de mogelijkheden te bespreken. De ene keer is het uitbesteden snel in kaart gebracht, de andere keer moeten bedrijfsprocessen compleet anders worden ingericht.

We denken graag met u mee. Neem vrijblijvend contact met ons op om te brainstormen over de mogelijkheden.


error: Voordelige-boekhouder.nl