Als ondernemer kunt u er niet omheen: het opzetten en bijhouden van uw administratie. Het belang van een overzichtelijke boekhouding is groter dan u denkt. Het voeren van een gedegen bedrijfsadministratie schept helderheid in uw financiële situatie. Op basis hiervan kunt u gefundeerde financiële besluiten nemen. U weet het waarschijnlijk al, maar bedrijven en alle andere zelfstandigen zijn wettelijk verplicht om hun basisadministratie zeven jaar te bewaren. Dit vergroot het belang van het voeren van een heldere en adequate financiële boekhouding.

Onze werkwijze

“Wij kunnen u op verschillende manieren van dienst zijn. U kunt uw administratie bijvoorbeeld zelf doen en deze door ons laten controleren. Wij bieden hiervoor u de mogelijkheid om online boekhoudsoftware van o.a. Exact Online te gebruiken die u op licentiebasis afneemt.”

Als u besluit om uw gehele administratie uit te besteden, zijn wij ook uw partner in financiën. In dat geval nemen wij u alle zorgen uit handen. Wij nemen samen met u de mogelijkheden door en leggen dit vast in een opdrachtbevestiging. Dat schept duidelijkheid en transparantie in de verwachtingen van beide partijen.

Wilt u weten wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen? Vraag dan nu vrijblijvend een offerte op!

error: Voordelige-boekhouder.nl