Op de volgende vacature heeft www.Voordelige-Boekhouder.nl gereageerd:

Jouw baan

Als Software Consultant Financieel Cure ben je verantwoordelijk voor de software die de financiële processen en afwikkeling binnen zorginstellingen ondersteunt. Je werkt mee aan uitdagende implementatietrajecten, geeft cursussen en levert consultancy. In samenwerking met onze ontwikkelaars zet je de toepasselijke wet- en regelgeving om in concrete softwareoplossingen voor de klant.

Jouw team

Je werkt in een jong en enthousiast team met serieuze professionals die vooraan hebben gestaan bij het uitdelen van humor. De verdeling man-vrouw is nagenoeg gelijk, wat zorgt voor een dynamische setting. Binnen je team krijg je volop de kans jezelf te ontwikkelen. Maar die kans moet je wel zelf pakken. Net als je teamgenoten ben je nauw betrokken bij de laatste ontwikkelingen in de gezondheidszorg, met name op financieel gebied. Mede door jouw nieuwsgierigheid zijn onze ICT-oplossingen op financieel gebied altijd up-to-date.

Jouw werkdag

Na wat sterke verhalen over gisteravond kruip je achter de pc om vragen van onze klanten te analyseren. Jij zorgt ervoor dat zij een goed antwoord krijgen. De oplossingen zijn vaak heel divers en dat maakt het werk ook zo leuk. De ene keer maak je een toets aan regelgeving of help je de klant inhoudelijk op weg, de andere keer speel je een aanpassingsverzoek door aan de ontwikkelafdeling. Na die aanpassing test je hem uitgebreid en zorg je dat de klant hier snel van kan profiteren.

Wat bied jij?

  • De Nederlandse taal machtig zijn / Mastery of the Dutch language
  • HBO- of WO (bijvoorbeeld accountancy / bedrijfskunde)
  • Klantvriendelijk en servicegericht
  • Affiniteit met financiële processen in de zorg
  • Interesse in wet- en regelgeving
  • Flexibele instelling
  • Zelfstandig
  • Kennis van financiële regelgeving in de zorg is een pre
Categorieën: Vacatures

error: Voordelige-boekhouder.nl