Op de volgende vacature heeft www.Voordelige-Boekhouder.nl gereageerd:

De vacature Incassomedewerker bij Arvato Financial Solutions in Heerenveen daagt je uit om:
Gesprekken te voeren met debiteuren. Jouw bijdrage is onmisbaar om het incassotraject van uiteenlopende debiteuren succesvol af te ronden. Voordat het zover is, krijg je een 2 weken durende inhouse-opleiding. Daarna werk je net zo lang op de werkvloer totdat je zeker van je zaak bent. Vanuit huis begeleid je vervolgens de debiteuren bij openstaande vorderingen. Met je persoonlijke benadering probeer je discussies en weerstand te voorkomen en dankzij je uitstekende service wikkel je dossiers correct af. Win-win? Absoluut. Telkens wanneer een openstaande vordering succesvol is afgerond én de debiteur tevreden is, voel je je trots. Hierbij wordt op jou gerekend bij het:

  • gebruiken van verschillende gesprekstechnieken tijdens de contactmomenten met debiteuren.
  • behandelen van vragen via telefoon, e-mail of WhatsApp.
  • vastleggen van het verslag in het systeem.
  • doornemen van relevante informatie die je ontvangt van jouw leidinggevende.

De ideale Incassomedewerker voor deze vacature bij Arvato Financial Solutions brengt mee:

  • minimaal een mbo4-diploma.
  • ervaring in een beroep waar je gesprekstechnieken moet toepassen. Bijvoorbeeld als baliemedewerker of klantenservicemedewerker. Heb je dit gedaan bij een incassobureau of deurwaarderskantoor? Dan is het mooi meegenomen.
  • goede beheersing van de Nederlandse taal, zowel mondeling als schriftelijk.
  • een positieve mindset en werkhouding. Je denkt altijd in oplossingen terwijl je met mensen in gesprek bent.
Categorieën: Vacatures

error: Voordelige-boekhouder.nl