Op de volgende vacature heeft www.Voordelige-Boekhouder.nl gereageerd:

Functieomschrijving

Voor onze opdrachtgever, een internationaal productiebedrijf, in Steenwijk zijn wij op zoek naar een allround financieel medewerker met de focus op debiteurenbeheer. Word jij enthousiast van journaalposten, crediteuren-, debiteuren-, en grootboekadministratie? Ben jij daarnaast een hands-on teamplayer die graag aan de slag gaat binnen een dynamisch bedrijf en spreek je ook nog een goed woordje Duits? Lees dan verder

wie ben jij

We zoeken een kandidaat die de drive en motivatie heeft om de boekhouding kloppend te willen hebben. Iemand die zich verantwoordelijk voelt voor het eigen handelen, en pro actief op onderzoek gaat bij eventuele verschillen. In deze allround finance functie ligt de eerste focus op debiteurenbeheer. In deze functie heb je regelmatig contact met de commerciële afdeling in Duitsland. Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en hebt een redelijk tot goede beheersing van de Duitse taal.

  • Een afgeronde financiële opleiding op minimaal MBO 4 niveau;
  • Relevante werk- of stage-ervaring met zowel debiteuren- als crediteuren administratie;
  • Goede IT- en systeemkennis, bij voorkeur ervaring met een ERP Systeem (Axapta);
  • Goede Excel vaardigheden;
  • Soft skills; cijfermatig- & analytisch inzicht, accuraat, oplossingsgericht en stressbestendig;
  • Goede communicatieve vaardigheden en beheersing van de Nederlandse als Duitse taal.

wat ga je doen

Als financieel administratief medewerker zorg jij voor een optimale boekhouding samen met je directe collega’s op de finance afdeling. De functie bestaat uit allround financieel administratieve werkzaamheden bestaande uit: crediteuren- en debiteurenadministratie, grootboekadministratie, journaalposten, btw-aangiftes, urenverwerking en ondersteunende werkzaamheden voor de maandafsluiting. Ook heb jij vaak contact met banken, leveranciers en afnemers en kan je hen goed te woord staan. In de functie is het belangrijk dat jij accuraat te werk gaat. Met jouw team streef je naar hoge kwaliteit en zorgen jullie voor constante verbetering. Kortom, een zeer afwisselend en uitdagend takenpakket.

Categorieën: Vacatures

error: Voordelige-boekhouder.nl