Op de volgende vacature heeft www.Voordelige-Boekhouder.nl gereageerd:

Over de functie van Credit Controller / Debiteurenbeheerder
Als Credit Controller analyseer en organiseer jij actief onze debiteuren administratie. Jij creëert inzicht in debiteurenrisico’s op klantniveau, zorgt voor goede data analyses en adviseert onze internationale verkooporganisatie actief. Op basis van financiële analyses controleer en beslis je over het vrijgeven van klantorders. Daarnaast zorg je voor de verdere uitwerking van een gedegen credit management beleid. 

De diversiteit aan klanten en de samenwerking met verschillende stakeholders maken de functie dynamisch en afwisselend. Je krijgt veel vrijheid en we verwachten dat je proactief en zelfstandig handelt, snel kunt schakelen tussen de financiële en commerciële belangen en leidend bent in structurele verbetering in het debiteuren proces. 

Wat verwachten wij van jou?

  • Een afgeronde hbo opleiding
  • Aantoonbare ervaring met financiële en commerciële processen
  • Denkt en werkt actief mee aan procesverbetering debiteurenbeheer
  • Geen moeite om onder druk te presteren
Categorieën: Vacatures

error: Voordelige-boekhouder.nl