Op de volgende vacature heeft www.Voordelige-Boekhouder.nl gereageerd:

Functieomschrijving

Als administratief medewerker draag je zorg voor het digitaal verwerken en inboeken van inkoopfacturen en het controleren van bijbehorende ontvangstbonnen, waar nodig overleg je intern om dit proces in goede banen te leiden. Je voert een tijdige en correcte crediteurenadministratie en schakelt hierover met leveranciers. Je draagt eveneens bij aan de debiteurenadministratie en werkt nauw samen met de collega’s binnen het hechte team van de afdeling Finance. Als administratief medewerker help je mee aan een efficiënte administratie, ben je een betrouwbare back-up voor je collega’s en rapporteer je aan het Hoofd Administratie.

Functie-eisen

Je bent analytisch sterk en hebt ervaring in de (financiële) administratie. Je hebt ervaring met het digitaal verwerken en inboeken van inkoopfacturen en het controleren van ontvangstbonnen. Je vindt het fijn om in een hoog tempo facturen te verwerken en om hierover in contact te gaan met de inleners en leveranciers.

* Financiële opleiding (minimaal) MBO diploma;
* Minimaal een aantal jaar ervaring in een vergelijkbare functie;
* Sterke communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk;
* Initiatiefrijk, hands-on mentaliteit;
* Nauwkeurig en analytisch sterk;
* Affiniteit met bouw en onderhoud is een pré. 

Categorieën: Vacatures

error: Voordelige-boekhouder.nl