Op de volgende vacature heeft www.Voordelige-Boekhouder.nl gereageerd:

Jouw functie als Debiteurenbeheerder

Je belt de debiteuren om achterstallige vorderingen te incasseren. Je zorgt voor een goede afhandeling van betalingsachterstanden en agendeert / bewaakt het verloop van de gemaakte afspraken. Je voert deze gesprekken op professionele, klantvriendelijke en doelgerichte wijze waarbij je de incassoresultaten nooit uit het oog verliest. Je weet dagelijks op energieke en gemotiveerde wijze de gestelde doelen te behalen. De werkzaamheden die daarbij komen kijken zijn o.a. het bijhouden en innen van uitstaande rekeningen, het uitvoeren van telefonische en schriftelijke herinneringen en aanmaningen, betalingsregelingen treffen, administratieve werkzaamheden die komen kijken bij het vorderen van betalingen, betalingsgeschillen oplossen en contact onderhouden met zowel debiteuren als derden.

Jouw kwaliteiten als Debiteurenbeheerder

Jij bent zelfstandig, nauwkeurig en servicegericht. Je belt en mailt met de debiteuren, dus sta je stevig in je schoenen! Daarnaast weet je hoe je klanten zover krijgt om aan betalingen te voldoen. Daarnaast ben je goed in het bemiddelen van geschillen door snel oplossingen aan te dragen.

Wat verwachten we de Debiteurenbeheerder

  • Minimaal een mbo niveau 4 diploma in de richting van bedrijfsadministratie, financiële administratie of vergelijkbaar
  • Minimaal een jaar ervaring in debiteurenbeheer
  • Naast een excellente beheersing van de Nederlandse taal, spreek en schrijf je Engels
  • Goede beheersing van het Office pakket, bij voorkeur ook kennis van CCS
  • Ervaring in de financiële of verzekeringsbranche is een pré

Categorieën: Vacatures

error: Voordelige-boekhouder.nl