Op de volgende vacature heeft www.Voordelige-Boekhouder.nl gereageerd:

Wat ga je doen?

Jij, de Medewerker Financiële Administratie, verwerkt alle inkoopfacturen. Wekelijks verwerk je zo’n 200 facturen uit binnen- en buitenland. Een behoorlijk aantal, dat maakt dat jij je nooit hoeft te vervelen.

Via ons factuurherkenningssysteem handel je alle inkoopfacturen op de juiste manier af. Klopt er iets niet, dan stem je dit direct af met de collega’s van inkoop.

Ook de niet betaalde verkoopfacturen pak jij op. Je belt onze (inter)nationale klanten na en staat ze op de juiste wijze te woord. Op deze manier zorg jij ervoor dat zij de openstaande facturen betalen.

Het team

Je functioneert zelfstandig binnen een team van drie personen. Naast jou is er nog een Medewerker Financiële Administratie met wie je deels een duobaan vormt en een Controller. Vanwege het hoge aantal op te pakken facturen wordt er op de afdeling hard gewerkt. Ruimte voor af en toe een praatje is er zeker ook. Ben jij of is jouw duo-collega niet aanwezig, dan nemen jullie taken van elkaar over.

Wat breng je mee?

Een niet lullen maar poetsen mentaliteit, zien wij graag bij jou terug. Jij zorgt er altijd voor dat aan het eind van jouw werkdag alles is gedaan. Dat je accuraat werkt en strak op het debiteuren- en crediteurenbeheer zit, is in deze functie essentieel. Beheersing van de Engelse financiële terminologie vinden wij belangrijk, omdat je met internationale klanten werkt.

Verder vragen wij:

  • een afgeronde mbo-niveau 3 opleiding in de richting van Financieel Administratief Medewerker;
  • minimaal 2 jaar werkervaring in een soortgelijk functie.
Categorieën: Vacatures

error: Voordelige-boekhouder.nl