Op de volgende vacature heeft www.Voordelige-Boekhouder.nl gereageerd:

Functieomschrijving

Prestatie- en resultaatgericht, samenwerken, analytisch denken en mensgericht. Zijn dit competenties die jij met gemak kunt afstrepen op jouw lijstje? Ben jij hiernaast per direct beschikbaar voor een nieuwe fulltime baan bij UWV Arnhem? Lees gauw verder, Manpower zoekt jou!

Uitzendbureau Manpower is voor UWV Arnhem op zoek naar een uitkeringsdeskundige.

Als uitkeringsdeskundige bij UWV Arnhem werk je op de backoffice van de organisatie. Samen met je collega’s ben je verantwoordelijk voor het beheren van de klantdossiers, dit heeft betrekking op uitkeringsgerechtigden. Je begint de dag met een dagstart waarin jullie de prioriteiten van de dag stellen. Hierbij onderhoud je zowel bestaande als nieuwe klantdossiers. Aan de hand van wet- en regelgeving bepaal je het recht, hoogte en duur van de uitkering.

Nog even op een rij:

  • Beheren van diverse klantdossiers
  • Beoordelen van uitkeringsaanvragen aan de hand van geldende wet- en regelgeving
  • Onderhouden van het huidige bestand (verwerken van uitkeringsbetalingen, aanvullingen of bijvoorbeeld verhuizingen)

Op wekelijkse basis vindt er ook een multidisciplinair overleg plaats waarin de complexere dossiers worden besproken. De uitkomsten van dit overleg kunnen ervoor zorgen dat er nieuwe acties opgevolgd dienen te worden.

Fulltime baan van 38 uur per week

Pensioenopbouw via Manpower na 26 gewerkte weken

Royale reiskostenvergoeding (afhankelijk van jouw vervoersmiddel)

Werken op een centrale, goed bereikbare locatie

Intern opleidingstraject tot volwaardig uitkeringsdeskundige

Blijven investeren in jezelf en in de medemens

Functie-eisen

  • Minimaal een mbo 4 diploma, bij voorkeur in juridische richting
  • Minstens één half jaar stage- of werkervaring in een juridische en/of financieel administratieve functie, bijvoorbeeld als juridisch administratief medewerker, financieel administratief, juridisch medewerker, paralegal, boekhoudkundig medewerker, medewerker financiële administratie, medewerker crediteurenbeheerder, debiteurenbeheerder of vergelijkbaar
  • Een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag)
Categorieën: Vacatures

error: Voordelige-boekhouder.nl