Op de volgende vacature heeft www.Voordelige-Boekhouder.nl gereageerd:

Functieomschrijving

Als medewerker uitkeringsadministratie ben jij verantwoordelijk voor de financiële afhandeling van voorzieningen die de gemeente inzet voor haar burgers. Jij als medewerker uitkeringsadministratie zorgt ervoor dat uitkeringen tijdig en op de juiste manier worden uitbetaald aan burgers. Daarnaast adviseer jij consulenten, verwerk jij informatie uit onderzoeken en verstrek je informatie aan externen.

En verder…

  • Maak jij herberekeningen en verwerk je mutaties;
  • Controleer en verwerk jij inkomstenverklaringen;
  • Maak jij debiteuren/uitkeringsdossiers aan en af;
  • Ben jij verantwoordelijk voor beëindigingsrapportages en beschikkingen.

Functie-eisen

Een ervaren medewerker uitkeringsadministratie binnen het sociaal domein moet niet alleen accuraat, stressbestendig en stevig in zijn schoenen staan. Hier is meer voor nodig! Om deze functie op de juiste manier te vervullen moet je aan een aantal eisen voldoen:

  • Gemeentelijke ervaring van minimaal 2 jaar als medewerker uitkeringsadministratie;
  • Ervaring met GWS/Suite, Civision en/of Socrates;
  • Recente kennis van de Participatiewet, WMO en Jeugdwet
Categorieën: Vacatures

error: Voordelige-boekhouder.nl