Op de volgende vacature heeft www.Voordelige-Boekhouder.nl gereageerd:

Functieomschrijving

Als logistiek medewerker kom je te werken bij een internationaal bedrijf dat de opslag biedt voor verschillende grootte fabrieken. Binnen deze organisatie sta jij als mensen centraal en heb je genoeg mogelijkheden om door te groeien. Je gaat aan de slag in een vier ploegensysteem waar je een mooi salaris tot wel €2400,- bruto kunt verdienen. Interesse? Lees dan snel verder.

Als logistiek medewerker ben jij dagelijks bezig met het laden en lossen van vrachtwagens op de heftruck. Je komt te werken in een koel warenhuis waar het altijd -20 graden is dus je moet goed tegen de kou kunnen. Ook is het belangrijk dat je al ervaring hebt in soortgelijke functie en in het verleden met scanners hebt gewerkt.

Functie-eisen

Voor deze functie als logistiek medewerker is het van belang dat je in het bezit bent van een geldig heftruckcertificaat en al enkele jaren ervaring hebt. Ook ben je stressbestendig en heb je geen problemen met te werken in een koude werkomgeving. Tenslotte moet je open staan voor een vier ploegensysteem.

Om voor deze functie als logistiek medewerker in aanmerking te komen ben je in het bezit van een geldig heftruckcertificaat en heb je al een aantal jaren ervaring opgedaan als logistiek medewerker. Eveneens ben je stressbestendig en heb jij er geen problemen mee om in een koude werkomgeving aan de slag te gaan, Tenslotte sta jij er voor open om in een vier ploegendienst aan de slag te gaan.

Categorieën: Vacatures

error: Voordelige-boekhouder.nl