Op de volgende vacature heeft www.Voordelige-Boekhouder.nl gereageerd:

Wij bieden
In de rol van Klantenservice medewerker komen alle service- en installatievragen bij jou terecht via telefoon, mail en WhatsApp. Jij luistert goed naar de vraag die klanten en pakt de handleiding erbij. Zo weet jij stap voor stap uit te leggen hoe klanten hun producten moet installeren.
Verder houd jij je bezig met de afhandeling van klachten. Natuurlijk krijg je in je rol als Klantenservice medewerker de ruimte om een klant zo goed mogelijk te helpen. Je staat stevig in je schoenen, want klanten bellen je soms op uit emotie. Met jouw positieve en oplossingsgerichte instelling weet je altijd met een passende oplossing voor de klant te komen, zelfs als deze buiten de garantie valt.

Wij vragen
Wie ben jij?
Je hebt een mbo-/ hbo-werk- en -denkniveau.
Je hebt minimaal 1-3 jaar ervaring als Klantenservice medewerker, Customer service medewerker of Aftersales medewerker.
Je bent technisch onderlegd en verdiept je graag in alle productspecificaties.
Je bent zelfstandig, gedreven en stressbestendig.
Je beschikt over uitstekende communicatie vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk.

Categorieën: Vacatures

error: Voordelige-boekhouder.nl