Op de volgende vacature heeft www.Voordelige-Boekhouder.nl gereageerd:

Wij bieden
Als klantenservicemedewerker inbound ben jij het visitekaartje voor verschillende bedrijven.Je word geleid door een script met instructies hoe te handelen. Aangezien jij vele klanten bedient, zijn de gesprekken zeer divers.Jij behandelt na een intensieve inwerk periode o.a. storingen, stuurt monteurs aan, bent het eerste aanspreekpunt voor gemeenten en zorginstellingen en helpt mensen in nood.
Geen dag is hetzelfde! Het gelijktijdig gebruik van diverse computersystemen en programma’s is je niet vreemd.Afhankelijk van jouw beschikbaarheid is de urenindicatie bij start 12-26 uur. Indien je ruim beschikbaar bent en bij voldoende mogelijkheden zal op termijn maximaal 30-32 mogelijk zijn.

Wij vragen
– Jij hebt minimaal MBO/HAVO werk- en denkniveau;- Een goede beheersing van de Nederlandse taal, maar ook de Engelse en bij voorkeur de Duitse taal is voor jou geen probleem;
– Jij bent stressbestendig, empathisch, dienstverlenend en flexibel;
– Je kan snel schakelen tussen verschillende computer systemen.
Beschikbaarheid voor de medewerker inbound: naast dagdiensten ook tenminste 2 avonden beschikbaar vanaf 16:00 en 1x per twee weken bereid om een weekend te werken.
Beschikbaarheid voor de medewerker avond, nacht en weekenden: ten minste 2 avonden vanaf 16:30 en ook 1x per twee weken een heel weekend beschikbaar.

Categorieën: Vacatures

error: Voordelige-boekhouder.nl