Op de volgende vacature heeft www.Voordelige-Boekhouder.nl gereageerd:

Wat houdt de functie precies in?

Voor de vacature als Ervaren Fiscalist Bemmel Fiscaal Advies ga je het volgende doen: 

Kan jij werken zonder accountant of boekhouder als collega? Durf jij een eigenzinnig fiscaal avontuur te beginnen? Ben jij klaar voor de echte volgende stap in je carrière? Start als fiscalist en wij leiden je op tot fiscaal expert! De passie voor fiscaliteit staat bij ons centraal. Is dat ook jouw drijfveer? Bij alle dagelijkse uitdagingen creëren wij geweldige oplossingen voor onze klanten. Hier leer je de kneepjes van het vak. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid tot het volgen van opleidingen, zowel intern als extern. Omdat we snel groeien, kan ook jouw persoonlijke ontwikkeling daar geheel in mee.

Ter versterking van ons team zijn we op zoek naar een gemotiveerde Ervaren Fiscalist, die past in deze rol.

Waar je als Sr Fiscalist Belastingadviseur WO aan moet voldoen:

  • Je bent universitair geschoold en je hebt voldoende ervaring opgedaan met het zelfstandig adviseren van klanten;
  • Je houdt van vaktechnische verdieping, smult van de meest complexe fiscale vraagstukken en je kunt jouw oplossing duidelijk overbrengen. Samen met ons kan je deel uitmaken van een team dat alleen maar het beste wil voor de klant;
  • Het is van belang dat je goed Nederlands spreekt;
  • Je woont in de omgeving van Bemmel, Arnhem, Nijmegen, Wageningen en Ede.
Categorieën: Vacatures

error: Voordelige-boekhouder.nl