Op de volgende vacature heeft www.Voordelige-Boekhouder.nl gereageerd:

Wat ga je precies doen?

Voor de vacature als Gevorderd Assistent Accountant Volendam Controlepraktijk ga je het volgende doen: 

In deze functie werk je, binnen het controleteam, rechtstreeks onder de Controleleider. Je verricht diverse opdrachten voor de accountantscontrole, al dan niet zelfstandig. Je verzorgt voor de betreffende werkzaamheden de opzet en inrichting van het dossier, signaleert afwijkingen en legt deze ter beoordeling voor. Je beoordeelt het cijfermatige gedeelte van de werkzaamheden en legt bevindingen vast in aantekeningen.

Ter versterking van ons team zijn we op zoek naar een gemotiveerde Gevorderd Assistent Accountant, die past in deze rol. Reageer direct op deze advertentie en wij kunnen direct kijken of we een kennismakingsgesprek kunnen regelen.  WR.nl voor meer vacatures: Gevorderd Assistent Accountant”Controlepraktijk, Audit, Interimcontrole, Accountantscontrole, RA, Registeraccountant, Controleleider, AuditManager, Samenstelpraktijk, Samenstellen jaarrekeningen, Accountancy functies, Assistent-accountant, Accountant, Jaarrekening, Jaarrekeningen, Controlepraktijk, Assistent Accountant, Samenstel, Accountantskantoor, Administratiekantoor, Accountant-Administratieconsulent, Fiscaal, Aangiftepraktijk”. 

Wat er van jou verwacht wordt

·       Afgeronde opleiding HBO Accountancy (AC), Bedrijfseconomie (BE) of vergelijkbaar;

·       Studerend of de bereidheid daartoe voor het volgen van de RA-opleiding;

·       Affiniteit met automatiseringssystemen;

·       In bezit van rijbewijs;

·       Het is van belang dat je goed Nederlands spreekt.

·       Contactueel sterk, enthousiast, nauwkeurig en zelfstandig;

·       Cliëntgericht en commerciële vaardigheden die je verder wilt ontwikkelen.

·       Je woont in de omgeving van Volendam, Hoorn, Purmerend, Zaandam en Amsterdam. 

Categorieën: Vacatures

error: Voordelige-boekhouder.nl