Op de volgende vacature heeft www.Voordelige-Boekhouder.nl gereageerd:

Functieomschrijving

Dag1 van je nieuwe functie

Ik ben op zoek naar een Senior Boekhouder voor een Administratiekantoor in Zeist, om samen met nog 2 collega’s zo’n 500 MKB- klanten te voorzien van hun financiële administratie. Belangrijk hierbij is dat je beschikt over aantoonbare werkervaring binnen een administratiekantoor en je voor 32-40 uur per week beschikbaar bent. Vind jij het fijn om je pak lekker thuis in de kast te laten hangen? Dat kan hier, want je kunt representatief met je sneakers aan naar kantoor!

… Dag 2, 3, 4

Vanuit jouw rol als Senior Boekhoudkundig Medewerker ben jij, naast zelf mee werken, ook verantwoordelijk voor de coördinatie van de werkzaamheden. Dit betreft o.a. de werkverdeling en de tijdige afhandeling van alle aangiftes die er voor jullie klanten gedaan moeten worden. Jij signaleert en stuurt tijdig bij waar nodig.

Samen met het team ben jij verantwoordelijk voor de verwerking en controle van zo’n 500 administraties. Bijna alle klanten leveren hun administratie digitaal aan, slechts een enkeling komt nog op kantoor in Zeist, om de papieren administratie in leveren. Deze administratie wordt door jullie gecontroleerd, waarbij jij net zo hard meewerkt met jouw collega’s maar ook overkoepelend de werkzaamheden coördineert. Aansluitend verzorgen jullie ook de BTW aangifte. Je kunt de manier van communicatie naar de klant afstemmen naar jouw eigen wensen door veel telefonische contacten te onderhouden of juist via de e-mail.

Waar sta je vandaag?

Graag kom ik in contact met een kandidaat die:

  • Reeds ervaring heeft met het werken op een administratie- of accountantskantoor of nu werkzaam is binnen een dergelijke werkomgeving: dit is een harde eis;
  • Passie heeft voor administratieve verwerking;
  • Ervaring heeft met Exact Online en Basecone;
  • Minimaal 32 uur inzetbaar is;
  • Een MBA opleiding of PDB heeft met minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring in soortgelijke omgeving;
  • Zich gemakkelijk kan aanpassen aan de waan van de dag en wat prioriteit heeft.
Categorieën: Vacatures

error: Voordelige-boekhouder.nl