Op de volgende vacature heeft www.Voordelige-Boekhouder.nl gereageerd:

Functieomschrijving

Als je werkzaamheden uitvoert, doe je dat gestructureerd en precies. Je zorgt er zo voor dat het werk op de juiste, tijdige en complete manier wordt uitgevoerd. Je hebt ervaring met financieel-administratieve processen en bent gewend om een deel van zo’n proces volledig zelfstandig af te handelen.

Lees dan verder wat je als parttime Financieel Medewerker gaat doen:
Je komt te werken op de afdeling Finance, waar je dagelijks werk voornamelijk bestaat uit het voorbereiden en sturen van facturen aan onze klanten. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het opstellen en afhandelen van inkoopfacturen, waarvoor je contact hebt met verschillende leveranciers, waaronder vooral opslag- en transportpartners door de hele Benelux. Je zorgt dat foutief gefactureerde bedragen worden gecorrigeerd door de crediteur en verwerkt dit in de administratie. Verder stel je maatregelen voor die nodig zijn om herhaling te voorkomen. Daarnaast biedt je ondersteuning bij het opstellen van rapportages en de maandafsluiting. Als het nodig is, neem je ook werkzaamheden van de boekhouding over zoals de debiteuren- of crediteurenadministratie.

 

Functie-eisen

  • Je hebt minimaal een werkgerelateerde mbo-opleiding gevolgd;
  • Bij voorkeur heb je een aantal jaren werkervaring in een soortgelijke functie;
  • De Nederlandse en Engelse taal beheers je uitstekend in woord en geschrift;

Je woont in de regio tussen Roosendaal, Tilburg en Waalwijk.

Categorieën: Vacatures

error: Voordelige-boekhouder.nl