Op de volgende vacature heeft www.Voordelige-Boekhouder.nl gereageerd:

Functieomschrijving

Voor onze opdrachtgever zoeken wij een logistiek medewerker/afdelingstransporteur. In deze functie kom je te werken op de afdeling die verantwoordelijk is voor het wegen en storten van grondstoffen. Dit doe je in een team dat bestaat uit ongeveer vijf leuke collega’s.

Je bent als afdelingstransporteur verantwoordelijk voor het op de juiste locatie plaatsen van grondstoffen die terugkomen van productie en die niet meer gebruikt worden. Dit doe je met behulp van een reachtruck waarmee je tot een hoogte van 10 meter werkt.

Je voert licht administratieve werkzaamheden uit en ondersteunt de wegers en storters. Hiervoor is het van belang dat je fysiek fit bent, omdat je in staat moet zijn om wat zware zakken met grondstoffen te tillen.

Dit alles doe je volgens de geldende voorschriften omtrent een schone en veilige werkomgeving (Good Manufacturing Practices).

Functie-eisen

Je bent:

  • Bereid om in twee ploegendiensten te werken;
  • Fulltime beschikbaar;
  • Goed ervaren met de reachtruck.

Je hebt:

  • Bij voorkeur een reachtruckcertificaat (ook haalbaar via Covebo, mits ervaring aanwezig);
  • Een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
  • Geen problemen met fysiek wat zwaarder werk.
Categorieën: Vacatures

error: Voordelige-boekhouder.nl