Op de volgende vacature heeft www.Voordelige-Boekhouder.nl gereageerd:

Functieomschrijving

Wat houdt de functie in?

Bij diverse administraties en de samenhang daartussen word je betrokken. Zo ook o.a. taken op het gebied van de personeelsadministratie, CRM, fiscale aangiften, liquiditeit en het analyseren van financiële en commerciële data.Jij als key-user zal optreden bij een aantal applicaties, welke gerelateerd zijn aan jouw functie.Je stapt in een verantwoordelijke rol als allround administrateur en wordt verantwoordelijk voor de uitvoering van de gehele financiële administratie (en ook de voorbereiding van de periode- en jaarverslaglegging voor de vennootschap(pen) die jij krijgt toegewezen en fungeert als back-up voor de overige administraties van overige vennootschappen.

Ben je al getriggerd door deze coole functie?

Heb jij minstens een relevante MBO afgerond?;

Ervaring als Allround Administrateur (bij voorkeur in een productie omgeving)?;

Heb je ervaring met maandafsluitingen? Ook met de daarbij horende rapportages?;

Kan je goed overweg met Excel?;

Het zou mooi zijn als je kennis hebt van AFAS boekhoudpakket;

Categorieën: Vacatures

error: Voordelige-boekhouder.nl