Op de volgende vacature heeft www.Voordelige-Boekhouder.nl gereageerd:

Waarvoor ben je verantwoordelijk?
In jouw rol als Financial Controller ga je je bezig houden met o.a. de belastingaangifte, de maandafsluiting, P&L, balansanalyse en de cashflow forecast. Daarnaast zal je ondersteunen bij de accountantscontrole en diverse rapportages, bijvoorbeeld aan de bank. Maar ook werk je mee aan rapportages en procesoptimalisatie. Aethon is bezig met de implementatie van nieuwe software, waarbij ook efficiencyslagen gemaakt worden in finance. Jij zult hierin een mooie rol gaan spelen. Kennis van en interesse in software is daarom onmisbaar.

Functie-eisen

• een hbo diploma;
• 3-5 jaar werkervaring binnen de accountancy of groot MKB/corporate;
• ervaring met Excel;
• een voorliefde voor software/IT.

Categorieën: Vacatures

error: Voordelige-boekhouder.nl