Op de volgende vacature heeft www.Voordelige-Boekhouder.nl gereageerd:

Functieomschrijving

Heb jij:

  • Een goede beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal;
  • Uitstekende klantgerichte, coördinerende én nauwkeurige vaardigheden;
  • De skills om snel te schakelen tussen allerlei werkzaamheden en allerlei projecten tegelijk te monitoren?

De uitdaging:

In deze rol krijg je ontzettend veel vrijheid m.b.t. de tijden en de werkzaamheden. Jij zal met allerlei zaken de eigenaar ondersteunen. In overleg met de eigenaar zal jij je uren indelen en tijdens deze dagen / uren zal jij alle aanvragen van klanten in behandeling nemen. Je zal dus veel contact hebben met klanten (telefonisch, per mail en per whatsapp). Vervolgens zal jij offertes opmaken en is het jou doel om deze offerte om te zetten in een order. Hierna zal jij de order in behandeling nemen en de bestelling plaatsen bij de leverancier. Alle bestellingen verwerk jij in een overzicht en het is belangrijk om dit overzicht te monitoren. Je neemt contact op met het magazijn en de vervoerders en coördineert de levering, zodat de klanten ook tijdig hun product geleverd krijgen. Nadat het product geleverd is, is het natuurlijk ook belangrijk dat de factuur wordt opgemaakt zoals geoffreerd. Uiteindelijk moeten alle financiën ook tijdig en nauwkeurig bijgehouden worden, zodat de boekhouder uiteindelijk alle benodigde gegevens heeft.

Categorieën: Vacatures

error: Voordelige-boekhouder.nl