Op de volgende vacature heeft www.Voordelige-Boekhouder.nl gereageerd:

Functieomschrijving

Jouw uitdaging en werkzaamheden

De functie bestaat uit het verwerken van de bank- en kasgegevens middels de software pakketten Unit4 en Elvy. Je hebt minimaal vijf jaar ervaring opgedaan met het verwerken van bank- en kasgegevens, bijvoorbeeld bij een accountantskantoor of administratiekantoor (recente ervaring is een vereiste om voor de functie in aanmerking te komen). Je dient bij aanvang dienstverband zo goed als gelijk zelfstandig de werkzaamheden te kunnen uitvoeren.

Wie zoeken wij

Wij zijn op zoek naar een nieuwe medewerker voor de functie van boekhoudkundig medewerker. De functie kan fulltime (40 uur) ingevuld worden maar ook parttime voor minimaal 32 uur. Het heeft de voorkeur de functie z.s.m. in te vullen. Voor de functie zoeken wij iemand die minimaal vijf jaar relevante ervaring heeft opgedaan met de voornoemde werkzaamheden. Het is een pre indien je ervaring hebt met de software pakketten Unit4. Een team player met een actieve ondernemende instelling die in staat is zelfstandig en accuraat te werken. Betrokken is met de klant en zijn of haar belang van de onderneming. Je bent klantgericht en weet van aanpakken. Tevens ben je woonachtig binnen een straal van 15 kilometer van ons kantoor. Bij aanvang zal een tijdelijk contract aangeboden worden van 6 maanden die bij goed functioneren verlengd kan worden.

Functie-eisen

Jouw profiel / functie eisen

MBO werk- en denk niveau. In het bezit van PDB diploma of een minimaal gelijkwaardige opleiding. Belangrijke competenties: goede communicatieve vaardigheden, accuraat, resultaat- en service gericht. Kan goed geconcentreerd werken en heeft cijfermatig inzicht.

Categorieën: Vacatures

error: Voordelige-boekhouder.nl