Op de volgende vacature heeft www.Voordelige-Boekhouder.nl gereageerd:

Functieomschrijving

Dag1 van je nieuwe functie

Ik ben op zoek naar een Boekhouder voor een administratiekantoor in Zeist, om samen met nog 3 collega’s zo’n 500 MKB- klanten te voorzien van hun financiële administratie. Belangrijk hierbij is dat je beschikt over aantoonbare werkervaring binnen een administratiekantoor en je in de regio woonachtig bent. Vind jij het fijn om je pak lekker thuis in de kast te laten hangen? Dat kan hier, want je kunt representatief met je sneakers aan naar kantoor!

… Dag 2, 3, 4

Vanuit jouw rol als Boekhoudkundig Medewerker ben jij in eerste instantie verantwoordelijk voor het verwerken van de, veelal digitaal, aangeleverde administratie. Je boekt deze in, controleert deze, stelt tussenrekeningen en balansen op en verzorgt de btw-aangiftes. Je zorgt dat alles klaar staat, zodat je collega’s de jaarrekeningen kunnen opstellen. Met 500 klanten is dat een flinke klus, waarbij je dagelijks veel klantcontact hebt via de mail, telefoon en in real life. Lekker hectisch dus! Naast dat je als Boekhouder actief bijdraagt aan het verzorgen van de administratie heb jij een helicopterview op deze afdeling, waarmee je ervoor zorgt dat er een duidelijke werkverdeling is en alle deadlines tijdig gehaald worden. 

Waar sta je vandaag?

Graag kom ik in contact met een kandidaat die:

  • Ervaring heeft met het werken op een administratie- of accountantskantoor en hierdoor goed bestand is tegen hectiek, dit is een harde eis!
  • Minimaal beschikt over een afgeronde MBO opleiding in een financieel administratieve richting, PDB of MBA
  • Minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring in soortgelijke omgeving heeft;
  • Tussen de 24-40 uur per week beschikbaar is en woonachtig is in de regio Zeist;
  • Idealiter ervaring met Exact Online en/of Basecone heeft;
  • Zich laat omschrijven als harde werker, sociaal vaardig, zelfstandig en met een gezonde dosis humor.
Categorieën: Vacatures

error: Voordelige-boekhouder.nl