Op de volgende vacature heeft www.Voordelige-Boekhouder.nl gereageerd:

wie ben jij

Als assistent accountant wordt het volgende van je gevraagd:

  • Hbo bedrijfseconomie of accountancy of een Mbo diploma met HBO denkniveau
  • ervaring als boekhouder of assistent accountant bij een assistent accountantskantoor of administratiekantoor

wat ga je doen

Als assistent accountant word je verantwoordelijk voor je eigen cliënten. Jouw rol? Van zelfstandig verwerken van de boekhouding tot aan het maken van de jaarstukken en aangiftes. Jij zoekt zaken uit, legt dit vast in het digitale systeem en bespreekt dit met je collega’s en cliënten.

In deze rol wordt een bepaalde mate van flexibiliteit van je gevraagd. Er is geen vast werkproces. Maar als je cijfers leuk vindt en ervaring hebt met de alle facetten van de boekhouding dan valt alles te leren. Daarom is jouw denkniveau en mate van zelfstandigheid van groot belang. Je moet in staat zijn snel zaken op te pakken en te snappen hoe het werkt. Als jij jouw verantwoordelijkheid pakt en aantoont dat jij committed bent, dan krijg je de kans om een persoonlijke band op te bouwen met jouw eigen cliënten die bij jou passen.

  • administratieve gegevens verkrijgen
  • inlezen en verwerken van administratieve gegevens
  • jaar dossiers opmaken
  • jaarrekeningen in orde maken
  • invullen fiscale aangiften
Categorieën: Vacatures

error: Voordelige-boekhouder.nl