Op de volgende vacature heeft www.Voordelige-Boekhouder.nl gereageerd:

Functieomschrijving

Voor onze opdrachtgever in de buurt van Rotterdam zijn wij op zoek naar een Allround Boekhoudkundig Medewerker.

Vanuit het kantoor van de opdrachtgever in Capelle a/d IJssel ga je samen met je collega-boekhouder de werkzaamheden fulltime uitvoeren.

Als Allround Boekhoudkundig Medewerker ben je verantwoordelijk voor het correct uitvoeren van administratieve financiële werkzaamheden. Daarnaast heb je ook een gedeelte van de personeelsadministratie onder je hoede en een stukje netwerkbeheer. Je draagt bij aan een betrouwbare, volledige en tijdige bedrijfsadministratie en ondersteunt de huidige boekhouder in jullie gezamenlijke werkzaamheden.

De volgende werkzaamheden behoren onder andere tot jouw takenpakket:

Crediteurenfacturatie- en beheer;

Debiteurenfacturatie- en beheer;

Bank- en kasverwerking;

Het opvolgen van facturen en manen van klanten;

Btw-aangiftes;

Salarissen en loonbelasting;

Verzuimadministratie;

Verlofadministratie;

Onderhouden van systemen (netwerk, office en SAP);

Uitvoeren van overige boekhoudkundige en secretariële werkzaamheden.Wij vragen

Jij hebt een afgeronde MBO-opleiding op het gebied van finance, boekhouding of financiële administratie. Daarnaast heb je bij voorkeur een MBA in dezelfde richting. Je bent een aanpakker en schroomt niet om zaken op te pakken en naar je toe te trekken. Je beheerst de Nederlandse, Engelse en Duitse talen goed in woord en geschrift. Heb je naast dit ook kennis van SAP (Business One) en heb je MS Office goed onder de knie? Dan zoeken wij jou!

Categorieën: Vacatures

error: Voordelige-boekhouder.nl