Op de volgende vacature heeft www.Voordelige-Boekhouder.nl gereageerd:

Functieomschrijving

Hoe ziet jouw werkdag eruit? Je houdt je onder andere bezig met de terugkerende, dagelijkse werkzaamheden. Voorbeelden daarvan zijn: verwerking van in- en verkoopfacturen en de urenadministratie voor de gehele organisatie. Daarnaast ben jij verantwoordelijk voor de invoer, controle en verdere verwerking van de salarissen van het personeel en de onkostendeclaraties. Tevens treed jij op als vraagbaak voor jouw aandachtsgebied voor collega’s en externen. Je bent vasthoudend om de juiste gegevens vanuit de organisatie te verkrijgen. Je zorgt er bovendien voor dat de juiste informatie beschikbaar is voor interne- of externe rapportages.

Wat breng jij mee? 
Denken en handelen vanuit de ‘Planning en Control Cyclus’ is jou niet vreemd. Je handelt proactief. Daarnaast ben je gewend om volgens procedures en werkprocessen te werken. Als deze er niet zijn, dan zorg je ervoor dat deze processen er komen. Je werkt goed en nauw samen met de collega’s binnen het team, maar ook met andere collega’s binnen de organisatie.

Ter versterking van ons team zijn we op zoek naar een gemotiveerde Financial Professional, die past in deze rol.

  • Minimaal een afgeronde relevante administratieve HBO opleiding aangevuld met Praktijk Diploma Loonadministratie;
  • Minimaal 3 jaar relevante werkervaring in een soortgelijke rol en toe aan de volgende stap in je loopbaan;
  • Uitstekende beheersing van Excel en Word en daarnaast bij voorkeur ervaring met -en inzicht in- de pakketten Accountview, Numbers en het ERP-pakket ISAH;
  • Goede beheersing van de Nederlandse- en Engelse taal in woord en geschrift.
Categorieën: Vacatures

error: Voordelige-boekhouder.nl