Op de volgende vacature heeft www.Voordelige-Boekhouder.nl gereageerd:

Wij zijn op zoek naar een hoofd financiële zaken. Je voldoet aan minimaal de volgende vereisten:
Hbo denk- en werkniveau, hbo-diploma in financiële richting. Minimaal 10 jaar werkervaring in een soortgelijke functie.
Naast Nederlands red je jezelf ook in het Engels.
Kennis van relevante boekhoudkundige programma’s zoals Exact en Twinfield.
Analytisch, financieel vaardig en nauwkeurig in de verwerking van cijfers.
Beschikbaar voor 32 uur per week.

Qua persoonlijkheid ben je daadkrachtig, resultaatgericht en zelfstandig. Je staat voor je werk en je hebt goede communicatieve vaardigheden. Daarnaast ben je stressbestendig en je neemt zelf initiatieven. Nieuwe taken maak je je snel eigen of je bent bereid om deze te leren.

Wat je gaat doen:
Als hoofd financiële zaken (controller) geef je leiding aan een team van 2 administratieve medewerkers. Je draagt zorg voor de inrichting van de administratie, administratieve processen en uitvoering van de hieruit vereiste rapportages en kostenbewaking. Daarnaast zorg je voor een correcte financiële administratie op grootboekniveau (debiteuren, crediteuren, activa, tussenrekeningen etc.) en het bijhouden van het balansdossier t.b.v. jaarrekeningen. Je werkt volgens de financiële wet- en regelgeving, richtlijnen en leidraden op het gebied van financieel beheer en andere relevante financiële regelgeving, van belang voor het toetsen van financiële gegevens.

Je bent verantwoordelijk voor de personeels- en salarisadministratie/ contact met salarisverwerkingsbedrijf. Je stelt maandrapportages/prognoses/budgetten op in samenwerking met het management en de accountant. Ook ondersteun je de commerciële afdeling met cijferbeoordeling, en begeleid je IT-projecten m.b.t. financiële administratie. Je draagt zorg voor algehele bewaking van de administratie, signaleren van afwijkingen (budget)/projectbewaking, rapportage van de voortgang aan de directeur en onderneemt acties ter bijstelling. Als laatste biedt je ondersteuning bij juridische en fiscale zaken.

Categorieën: Vacatures

error: Voordelige-boekhouder.nl