Op de volgende vacature heeft www.Voordelige-Boekhouder.nl gereageerd:

Als projectadministrateur bij A. de Reus Aannemersbedrijf ben je onderdeel van de afdeling Uitvoering. Je staat uitvoerders en de afdeling calculatie/werkvoorbereiding bij in de dagelijkse werkzaamheden. Je kunt hierbij denken aan het maken van afrekeningen van projecten en het beheren van de werkmappen. Je hebt een signalerende rol in de kostenbewaking en bent goed en nauwkeurig in het vastleggen en registreren van projectinformatie in het daarvoor bestemde softwarepakket. In deze functie ben je de schakel tussen ons kantoor in Vlaardingen en de werkvloer. Je bent dan ook werkzaam op verschillende locaties en kan goed samenwerken in een dynamische omgeving.

Onze nieuwe projectadministrateur beschikt over:

een afgeronde MBO opleiding in de richting van bijvoorbeeld administratie niveau 4;
ten minste 3 jaar relevante werkervaring in een vergelijkbare functie;
aantoonbare ervaring met Microsoft Office en boekhoudkundige programma’s;
goede communicatieve vaardigheden in woord en geschrift;
goed probleemoplossend vermogen en analytisch inzicht.

Categorieën: Vacatures

error: Voordelige-boekhouder.nl