Op de volgende vacature heeft www.Voordelige-Boekhouder.nl gereageerd:

Taken en verantwoordelijkheden

Wat ga jij doen:

Jij bent onderdeel van het vaste team collega’s op ons kantoor in Vianen. Met jouw boekhoudkundige kennis en ervaring ondersteun jij onze financiële manager. Denk hierbij aan het verzorgen van de uitgaande facturatie en de creditering en jij zorgt ervoor dat de inkomende facturenstroom goed verloopt. Ook verzorg jij de uitgaande geldstroom. Je analyseert en monitort de tussenrekeningen en stelt diverse maandelijkse grootboekaansluitingen op. Verder ondersteun je ook op het gebied van de salarisadministratie.

Daarnaast ben jij het aanspreekpunt voor je collega’s en mensen van buitenaf voor alles wat met ons kantoor te maken heeft. Ook help je onze hele organisatie doormiddel van het beantwoorden van de telefoon, het ontvangen van bezoek, agendabeheer, het bestellen van kantoorbenodigdheden, versturen van nieuwsbrieven & andere denkbare ondersteunende werkzaamheden.

Je krijgt de ruimte om deze rol naar jouw manier van werken in te vullen & vorm te geven.

Wat vinden wij belangrijk?

Een praktijkdiploma boekhouden is belangrijk in deze rol.
(PDL/ PDB) Ervaring in een financiële/ boekhoudkundige rol. Kennis en ervaring met betrekking tot fiscale en juridische boekhoudkundige regelgeving (BTW).
Wij werken nu met Exact online, maar gaan over naar AFAS. Kennis van (één van) beiden is een pré.
Een hoog verantwoordelijkheidsgevoel van belang.

Categorieën: Vacatures

error: Voordelige-boekhouder.nl