Op de volgende vacature heeft www.Voordelige-Boekhouder.nl gereageerd:

Functieomschrijving
Samen met jouw team, bestaande uit 36 enthousiast collega’s, ben je verantwoordelijk voor het doelgericht en efficiënt incasseren van zakelijke betaalachterstanden. Het gaat hier om achterstanden in pensioenafdrachten van diverse werkgevers. Het ene moment zal je een betaalregeling moeten treffen met een groot internationaal consultancy bedrijf terwijl je het volgende moment het gesprek aangaat met de eigenaar van een eenmanszaak. Door jouw mensenkennis en aanpassingsvermogen weet jij jouw communicatie aan te passen aan ieder soort klant waardoor jij gemakkelijk betaalafspraken weet te maken. Ondertussen behoud je ook contact met jouw opdrachtgevers over lopende vorderingen.

In deze functie zal veel telefonisch en schriftelijk contact hebben met diverse betrokken partijen. Je weet met weerstand om te gaan en constant een middenweg te vinden. Daarnaast krijg je te maken met uitdagende administratieve processen. Je bent in staat zelfstandig dagelijkse knelpunten zelf op te lossen en denkt na over duurzame verbeteringen in de dienstverlening en werkprocessen.

Profiel

  • Je bent in bezit van een mbo-diploma;
  • Je bent minimaal 1 jaar werkzaam geweest binnen een incassofunctie en hebt bij voorkeur ervaring met het voeren van B2B gesprekken;
  • Je bent bekend met het bancaire product of je bent gemotiveerd om je snel te verdiepen in deze materie;
  • Je bent in bezit van WFT Basis of bent bereid deze op onze kosten te behalen. NVI Basis is een grote pré;
  • Jij beheerst de Nederlandse taal uitstekend in woord en geschrift;
  • Je bent accuraat, administratief sterk en een wonder met cijfers;
  • Je bent gedreven en bijt je graag vast in uitdagende situaties;
  • Je hebt mensenkennis, bent commercieel en bemiddelt graag tussen verschillende partijen.
Categorieën: Vacatures

error: Voordelige-boekhouder.nl