Op de volgende vacature heeft www.Voordelige-Boekhouder.nl gereageerd:

Functieomschrijving
Samen met jouw team, bestaande uit 45 gedreven professionals, ben je verantwoordelijk voor het doelgericht en efficiënt incasseren van particuliere geldvorderingen. Deze vorderingen zijn ontstaan door langdurige achterstanden op betaalpassen, consumptief en hypothecair krediet en roodstand. Het is aan jou om constant te bemiddelen tussen diverse partijen en ervoor te zorgen dat goede betalingsregelingen worden getroffen waar zowel klanten als opdrachtgevers blij van worden. De klanten zijn in dit geval particuliere klanten en de opdrachtgevers zijn met name financiële instellingen zoals banken. Het kan ook voorkomen dat je incasseert voor telecom- en/of postorderbedrijven.

Jouw functie bestaat voor 60% uit telefonisch klantcontact. Dit kan zowel inbound als outbound zijn. 20% van je tijd zal je besteden aan klantcontact per mail. Naast contact met particuliere klanten, heb je ook contact met opdrachtgevers, advocaten, deurwaarders, schuldhulpverlening en interne afdeling. De overige 20% van je tijd zal je besteden aan administratieve werkzaamheden zodat jouw collega’s in de systemen kunnen terugvinden wat jij hebt afgesproken.

Profiel

  • Je bent in bezit van een mbo-diploma;
  • Je hebt enige ervaring opgedaan binnen een incassofunctie en/of bent al expert binnen een callcenter omgeving;
  • Begrippen als “consumptief krediet” en “hypothecaire lening” zijn jou niet onbekend of je bent gemotiveerd om je in dit soort bancaire producten te verdiepen;
  • Je bent in bezit van WFT Basis of bent bereid deze op onze kosten te behalen. WFT Consumptief Krediet is een grote pre;
  • Jij beheerst de Nederlandse taal uitstekend in woord en geschrift;
  • Je bent gedreven en bijt je graag vast in uitdagende situaties;
  • Je hebt mensenkennis, bent commercieel en bemiddelt graag tussen verschillende partijen.
Categorieën: Vacatures

error: Voordelige-boekhouder.nl