Op de volgende vacature heeft www.Voordelige-Boekhouder.nl gereageerd:

Jouw rol

Jouw rol is om Tellow bestaande gebruikers te helpen tijdens hun opstartgesprek en salesgesprekken te voeren om ze verder te laten gaan na hun proefperiode en een keuze te laten maken uit onze verschillende pakketten. Ook informeer je toekomstige gebruikers over Tellow en onze extra af te sluiten diensten – zoals boekhoudkundige hulp, naast het gebruik van onze tool. We zijn opzoek naar een persoon die sales fantastisch vindt en dit dan ook voor een langere periode wil blijven doen. Het is dus niet bedoelt als een tijdelijk baantje tussendoor. 

Jouw missie

Jouw missie is om (vaak als eerste aanspreekpunt) onze nieuwe gebruikers een ‘warm welkom’ te geven, toekomstige gebruikers zo enthousiast mogelijk te maken over Tellow en om gebruikers kennis te laten maken met onze verschillende pakketten (upgrade mogelijkheden) en extra diensten. Niet alleen weet je ze een goed gevoel bij Tellow te geven, maar ook weet je ze het vertrouwen te geven in het zelfstandig kunnen gebruiken van onze boekhoudtool.

Categorieën: Vacatures

error: Voordelige-boekhouder.nl