Op de volgende vacature heeft www.Voordelige-Boekhouder.nl gereageerd:

Wat ga je doen?

Als Financial Administration Assistent zorg je voor de adequate verwerking en vastlegging van diverse administratieve gegevens. Op dagelijkse basis werk je zelfstandig én tijdig aan verschillende onderdelen van onze financiële administratie. Dit betekent o.a. het controleren, coderen en boeken van inkoopfacturen en het controleren en verwerken van declaraties. Maar ook het importeren en verwerken van bankbestanden en het boeken van bankafschriften behoren tot jouw werkzaamheden. In nauwe samenwerking met de Administration Manager en Financial Administration Officer zorg je dat onze overige processen op het gebied van de financiële administratie op rolletjes verlopen!

Wat breng je mee?

MBO werk- en denkniveau;
boekhoudkundig administratief onderlegd (minimaal PD Boekhouden);
ervaring als administratief medewerker;
kennis van de Engelse taal;
kennis van geautomatiseerde systemen (kennis van Exact, MS Office, Image Capture)


Categorieën: Vacatures

error: Voordelige-boekhouder.nl