Op de volgende vacature heeft www.Voordelige-Boekhouder.nl gereageerd:

Wat ga je doen?
In de ochtend zit jij om 08.00 klaar op je werkplek achter de balie met een kopje koffie. Als je koffie pakt, merk je dat de koffie even bijgevuld moet worden, dus dat doe je. Je besluit ook direct even de vergaderzaal klaar te maken, want de facilitaire taken en bestellingen behoren ook tot je werkzaamheden. Na je kopje koffie begin je met het coderen van facturen en het invoeren van productiebonnen of vrachtverwerking. Af en toe loopt er een collega of klant binnen die je verder helpt. Ook de binnenkomende telefoontjes met internationale klanten handel je netjes af. Tussen de telefoontjes en bezoekers houd jij je bezig met administratieve werkzaamheden, het inboeken van facturen en archiveren. Door de vele maatwerk afspraken met klanten zijn er veel uitzonderingen die het werk complex maken. Je bent dan ook iemand die houd van puzzelen en uitzoekklussen. Je bent leergierig en gedreven om hierin een routine en handigheid voor jezelf te creëren. Door de drukte van te dag is het al snel 16.00 uur. Je rond je werkzaamheden af, maakt nog even de balie netjes voor de volgende dag en om 16.30 uur ga je met een voldaan gevoel weer naar huis. Kortom, jij komt in een flexibele functie terecht waarin je snel moet schakelen en cijfermatig- en procesmatig inzicht meebrengt. Een internationale manier van werken is wat jou aanspreekt.

Wat vragen we van jou?

  • Een afgeronde boekhoudkundige opleiding en MBO+ werk- en denkniveau;
  • Je hebt systeemkennis van Engelstalige software en Excel basis vaardigheden;
  • Je hebt een goede beheersing van de Engelse en Duitse taal;
  • Je bent zelfstandig, kan snel schakelen en je bent representatief;
Categorieën: Vacatures

error: Voordelige-boekhouder.nl