Op de volgende vacature heeft www.Voordelige-Boekhouder.nl gereageerd:

Wat ga je doen als Medewerker Business Administration?

Dankzij jou is de Finance- en Inkoopadministratie helemaal picobello in orde! Natuurlijk werken we samen in een team, maar je werkt zelfstandig aan financiële en administratief boekhoudkundige taken. Je gaat extra tevreden naar huis als je fouten hebt ontdekt én hebt hersteld in de administratie en registratie. Je voelt je als een vis in het water bij het analyseren van financiële resultaten. Facturatie, DSO/unbilled, maandafsluiting… allemaal begrippen waar jij energie van krijgt. Doe daar het verzorgen management rapportages en administratieve controles bij, en daar is dan deze dynamische functie. En zie jij mogelijke verbeteringen in de processen, werkzaamheden en rapportages? We horen het graag!

Naast je collega’s op de afdeling heb je regelmatig contact met de collega’s van bijvoorbeeld de salesafdeling of de afdeling verwerking, vooral om het facturatieproces in goede banen te leiden.

Wie ben jij?

Jij gaat voldaan naar huis als de financiële administratie helemaal in orde is en je je taken van die dag af hebt kunnen ronden. Je gelooft in onze grondstoffenrevolutie en bent een enthousiaste collega. Je bent analytisch sterk, hands-on en werkt makkelijk met verschillende geautomatiseerde systemen, zoals MS Office en SAP. Je communiceert prettig en vindt het leuk om met verschillende collega’s samen te werken.

  • Je hebt een afgeronde economische/administratieve opleiding op minimaal MBO- (niveau 4)
  • Je hebt goede kennis van Excel en SAP (pré)
  • Je beheerst de Engels taal goed, zowel in woord als geschreven
  • Je bent al een jaar of 5 werkzaam in een financieel/administratieve functie
  • Je hebt ervaring met het ondersteunen van periodieke financiële afsluitingen en managementrapportages
  • Je bent accuraat, hebt oog voor detail en bent een betrokken collega
Categorieën: Vacatures

error: Voordelige-boekhouder.nl