Op de volgende vacature heeft www.Voordelige-Boekhouder.nl gereageerd:

Als administratief medewerker (parttime – 32 uur) houd je van cijfers en werk je zeer accuraat. Binnen je takenpakket weet jij het overzicht te bewaren en met je boekhoudkundige kennis versterk jij ons team dat bestaat uit 4 collega’s. Je werkzaamheden bestaan o.a. uit het coderen en inboeken van facturen, prijscontroles, het behandelen van orders in de webshops, het bijhouden van de gezamenlijke mailbox en indien nodig klantcontact. Daarnaast voer je extra taken uit in opdracht van je leidinggevende.

Wat vragen wij van jou?

  • Je werkt nauwkeurig en snel
  • Je neemt je verantwoordelijkheid en toont initiatief
  • Je hebt aantoonbare boekhoudkundige kennis
  • Je hebt een goede typevaardigheid
  • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift
  • Je bent woonachtig in de omgeving Apeldoorn
  • Je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit
Categorieën: Vacatures

error: Voordelige-boekhouder.nl