Op de volgende vacature heeft www.Voordelige-Boekhouder.nl gereageerd:

wie ben jij

Jij bent het eerste aanspreekpunt voor de klant. Je staat de klanten telefonisch netjes te woord en verwerkt de orders en facturen. Daarnaast steek je de handen uit de mouwen in het magazijn. Je knipt de gordijnstoffen op maat volgens binnengekomen order. Daarna pak je de orders in en verstuur je deze.

  • Jij bent administratief goed onderlegd
  • Je werkt secuur
  • Je kunt goed met verschillende mensen overweg
  • Pré: Je hebt ervaring met het programma Exact Online
  • Je bent een harde werker die ook graag in het magazijn aan de gang is

wat ga je doen

Drie dagen per week werk je op de administratie. Jouw dag begint met een lekker bakje koffie. Daarna ga je op kantoor aan de slag, je zorgt ervoor dat de administratie op orde is. Je doet de orderverwerking en facturatie. Zo nu en dan neem je ook boekhoudkundige taken op je. Tussendoor neem je de telefoon aan en sta je de klanten te woord.

De overige twee dagen werk je in het magazijn, jij zorgt ervoor dat de binnengekomen orders ingepakt en verstuurd worden. Dit doe je door de gordijnstoffen op maat te maken: je stelt een machine in op de juiste maten en je knipt de stoffen af. Vervolgens pak je deze gordijnen in en verstuur je ze naar de juiste klant.

  • Klanten telefonisch te woord staan
  • Orderverwerking
  • Opstellen en verwerken van facturen
  • Op maat maken van gordijnen
  • Inpakken en versturen van gordijnstoffen
Categorieën: Vacatures

error: Voordelige-boekhouder.nl