Op de volgende vacature heeft www.Voordelige-Boekhouder.nl gereageerd:

Wat ga je doen?
Als medewerker debiteurenbeheer in het team Restructurering help je klanten met een betalingsproblemen op lopende kredieten waarvoor geen reguliere betaalafspraak kan worden geboden. Je analyseert de klantsituatie, stelt een duurzaam advies op, zet een oplossing in gang welke je ook zelf monitort en bijstuurt daar waar nodig. Een medewerker debiteurenbeheer is vanaf het intakegesprek tot en met monitoring zelf verantwoordelijk voor een klantdossier.
De geboden oplossing is vaak een betaalafspraak in combinatie met het toepassen van herstructureringsmaatregelen. Je kan hier denken aan een tijdelijke lagere rente, of aan meer structurele aanpassingen (herstructureren van het krediet).


Wie ben jij?
Een enthousiaste, professionele Medewerker Debiteurenbeheer, die houdt van afwisseling en die het beste in een dynamische omgeving uit de verf komt.
Je hebt de volgende papieren al in huis:

Hbo diploma (evt. Mbo4 met passende ervaring)
Wft gecertificeerd (Basis, Vermogen, Hypothecair krediet)
Verder heb je minimaal twee jaar ervaring opgedaan met soortgelijke werkzaamheden.

Categorieën: Vacatures

error: Voordelige-boekhouder.nl