Op de volgende vacature heeft www.Voordelige-Boekhouder.nl gereageerd:

Als teamleider billing rapporteer je aan de manager customs, billing & QA en geef je leiding aan 3 a 4 administratief medewerkers billing. Je zorgt ervoor dat je team de benodigde leveringsdocumenten en de ondertekening daarvan correct en op tijd in orde heeft zodat facturatie kan plaatsvinden.
Daarnaast zorg je ervoor dat je je team coacht, motiveert en begeleidt in hun verdere ontwikkeling. Je signaleert eventuele problemen en onderneemt actie om het op te lossen. Je bent verantwoordelijk voor re-invoicing, bezettingsplanning, training/begeleiding, verdelen/delegeren van taken in het team.

Als teamleider billing doe je suggesties voor procesverbetering en efficiëntie, ondersteun je verandering, neem je verantwoordelijkheid voor de resultaten van je team en moedig je ze aan om cross functionele relaties te ontwikkelen.
Je beschikt over HBO werk en denkniveau, minimaal 3 jaar ervaring als teamleider, leidinggevende vaardigheden en goede kennis Nederlands, Engels en MS office, vooral Excel. 

Categorieën: Vacatures

error: Voordelige-boekhouder.nl