Op de volgende vacature heeft www.Voordelige-Boekhouder.nl gereageerd:

Wat ga je doen?
Wij zoeken een ervaren medewerker crediteurenadministratie. Je hebt aantoonbare ervaring in de crediteurenadministratie en inzicht in het crediteurenproces. Het takenpakket is zeer divers en bestaat deels uit operationele- als coördinerende werkzaamheden op de crediteurenadministratie. Je bent in staat om de werkzaamheden te overzien (helikopterview) en doorziet gemakkelijk verbanden. Tevens ondersteun je bij de maand-, kwartaal-, en jaarafsluiting. Je werkt nauw samen met de finance manager. Je bent zelfstandig en hebt de drive om het beste te halen uit jezelf en de organisatie.

De afdeling is bezig met een professionaliseringsslag, waaraan je proactief mee kunt helpen bouwen. In deze rol neem je initiatieven om de crediteurenadministratie verder te automatiseren. Je bent key-user van SAP en nieuwsgierig om met het dit systeem de gewenste output te realiseren. Je hebt een signalerende rol en draagt procesverbeteringen voor. Tevens neem je deel aan diverse projecten. Kortom een veelzijdige, uitdagende pioniersfunctie waarin je van betekenis kunt zijn.

Wat vragen wij van jou?

  • MBO+ / HBO werk- en denkniveau, middels een afgeronde financiële opleiding;
  • Minimaal 3 jaar ervaring met het voeren van de financiële administratie cq. crediteurenadministratie;
  • Ervaring met SAP en goede IT- en Excel vaardigheden;
  • Ervaring met werken binnen een productieomgeving of affiniteit met deze werkomgeving is een pré;
  • Benodigde competenties: oplossingsgericht, analytisch vermogen, cijfermatig inzicht en uitstekende communicatieve vaardigheden
Categorieën: Vacatures

error: Voordelige-boekhouder.nl