Op de volgende vacature heeft www.Voordelige-Boekhouder.nl gereageerd:

Wat ga je doen?

De Medewerker Debiteurenbeheer bij ABN AMRO grijpt vroeg in bij het risico op betalingsachterstanden bij klanten. Je neemt telefonisch contact op en gaat samen met de klant op zoek naar een duurzame oplossing. Aan het begin van iedere werkdag bespreek je lopende zaken met je collega’s. In het contact dat je hebt met de klant krijg je snel inzicht in de financiële situatie van de klant. Daarna is het aan jou de taak om voor een situatie te zorgen waarbij de klant zelf de regie weer kan pakken over zijn financiële situatie.

Je handelt zowel in- als outbound gesprekken af. Soms nemen klanten met betalingsproblemen contact op met jou, maar wanneer het nodig is bel je zelf ook actief naar klanten. Met name deze gesprekken zijn niet altijd makkelijk, maar door jouw aanleg voor gesprekstechnieken en het natuurlijke vertrouwen dat je opwekt ben jij in staat om de oorzaak van de betalingsproblemen te achterhalen. Ondanks je empatische kwaliteiten weet je altijd de zakelijke kant van het verhaal in het oog te houden. Je komt altijd tot een oplossing die voor alle partijen de beste is.

Waarom kies jij voor deze functie?

Je hebt ervaring met professionele telefoongesprekken over betalingsachterstanden en je schuwt een serieus gesprek niet. Mensen helpen, dat vind je belangrijk in je werk. Maar daarnaast wil je ook je analytische en zakelijke vermogen dagelijks in kunnen zetten. Je werkt graag in een team waar je met elkaar beter wordt aan de hand van gerichte feedback. Daarnaast vind je een hectische en dynamische werkomgeving belangrijk. Geen saai werk voor jou! Klinkt herkenbaar? Reageer dan zeker! Uiteraard hebben we ook nog een aantal harde functie-eisen:

  • Je hebt een HBO werk- en denkniveau;
  • Je bent in het bezit van WFT Basis (Hypothecair of Comsumptief Krediet zijn mooi meegenomen);
  • Je hebt ervaring met telefonisch klantcontact over betalingsachterstanden;
  • Je bent woonachtig in de regio Amsterdam.
Categorieën: Vacatures

error: Voordelige-boekhouder.nl