Op de volgende vacature heeft www.Voordelige-Boekhouder.nl gereageerd:

Functieomschrijving

In de functie die jij gaat uitvoeren is een ruime ervaring vereist, je moet gelijk mee kunnen rennen aangezien de functie voor een half jaar is. Er is weinig ruimte voor een inwerktraject. Ze willen een kwaliteitsslag maken een daarvoor moet alles op orde zijn.

De werkzaamheden die je gaat uitvoeren zijn het verzorgen van veel voorkomende financiële werkzaamheden zoals het inboeken van inkoopfacturen in de financiële administratie, het verwerken van alle inkomende en uitgaande facturen en het bijhouden van de debiteurenadministratie. Daarnaast controleer je of alle gegevens van de administratie kloppen en ben je verantwoordelijk voor een tijdige ontvangt van openstaande facturen.

Wie ben jij?

  • Je hebt minimaal een MBO4 diploma in een financieel administratieve richting
  • Je hebt minimaal drie jaar recente werkervaring op een financiële afdeling
  • Je heb goede Excel skills, kennis van Key2Financien, Cognos is een pré
  • Je bent nauwkeurig, standvastig, en accuraat
  • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal
Categorieën: Vacatures

error: Voordelige-boekhouder.nl