Op de volgende vacature heeft www.Voordelige-Boekhouder.nl gereageerd:

Functieomschrijving

Wat ga je doen?
Als allround financieel administratief medewerker ben jij verantwoordelijk voor de gehele crediteuren- en debiteurenadministratie. Zo zorg jij o.a. voor een nauwkeurige aanmaak en verwerking van alle facturen. Controleert periodiek de openstaande post crediteuren en bereidt de betalingen voor aan leveranciers.

Daarnaast in jij tijdig het debiteurensaldi. Zo nodig maak jij betalingsafspraken of verstuur je aanmaningen. Daarnaast zorg jij voor het doen van de BTW aangiften en lever jij de kwartaal- en jaarcijfers aan. Binnen dit kleinschalige bedrijf neem jij daarnaast o.a de personeelsadministratie, het wagenpark- en huisvestigingsbeheer voor je rekening.

Wie ben jij?

-MBO4 diploma met een opleiding in de richting van bedrijfsadministratie en aantoonbare werkervaring met bovenstaande werkzaamheden.
-Werken op lang termijn en graag loyaal op richting werkgever.
-Je bent een ster in het nauwkeurig en secuur verwerken van administratie en schakelt makkelijk met interne en externe stakeholders ten behoeven van juiste en tijdige betalingen.
-Je hebt ervaring met automatiseringssystemen en hebt een uitstekende kennis van de Nederlandse taal.

Categorieën: Vacatures

error: Voordelige-boekhouder.nl