Op de volgende vacature heeft www.Voordelige-Boekhouder.nl gereageerd:

Jouw uitdaging en werkzaamheden

Voor de nieuwe administrateur behoren inhoudelijk tot de taken / verantwoordelijkheden; samenstellen van jaarrekeningen van IB ondernemingen, fiscale werkzaamheden, zorg dragen voor de financiële rapportage, verwerken van IB/OB. Het is een pre als jij fiscaal goed onderlegd bent ten behoeve interne en externe advisering. Bij gebleken geschiktheid op termijn zelfstandig begeleiden en adviseren van klanten met betrekking tot de administratie, bedrijfseconomische en fiscale zaken.

Een kandidaat die recente ervaring heeft met het softwarepakket Unit4 (Audition), Multivers Accounting en Fiscaal Gemak) heeft een pre.


Jouw profiel / functie eisen

Minimaal zeven jaar relevante werkervaring in een vergelijkbare functie. HBO diploma of HBO werk- en denk niveau. Eventueel aangevuld met een MBA diploma / SPD diploma of minimaal gelijkwaardige opleiding. Belangrijke competenties: goede communicatieve en schriftelijke vaardigheden. Resultaat- en service gericht. Kan goed geconcentreerd werken en heeft cijfermatig inzicht. In bezit van een rijbewijs en je bent woonachtig binnen een straal van 15 kilometer van ons kantoor.

Categorieën: Vacatures

error: Voordelige-boekhouder.nl