Op de volgende vacature heeft www.Voordelige-Boekhouder.nl gereageerd:

Boekhouder gezocht voor volledige boekhouding en aangiften: Ontwerper / Tekenaar

Gevraagde diensten: boekhouding, jaarrekening, belastingaangiftes

Toelichting:
Ik ben ontwerpen/ tekenaar en ik ben sinds kort naast mijn vaste baan ook voor mezelf begonnen. Ik heb dus een salaris via een werkgever maar ook mijn eigen bedrijf speelt nu een rol. Ik factureer alleen uren, dus mijn administratie is klein en overzichtelijk hierdoor. Ik verkoop dus alleen mijn tijd waarvoor ik teken of ontwerp. Kwartaal aangiften doe ik zelf. Ik hou verder alle zakelijke inkomsten en uitgaven netjes bij in een excel.
De rest wil ik graag geregeld hebben via een betrouwbare boekhouder die dan alle andere zaken kan regelen voor ons zakelijk en ook de aangiften privé.
ik zou het fijn vinden als boekhouders ervaring hebben in de teken / ontwerp / grafisch sector.

Type aanvraag: Zakelijk

Rechtsvorm: Eenmanszaak/ZZP

Aantal medewerkers: Geen

Bedrijfsinformatie:
Ontwerper / Tekenaar

Categorieën: Aanvragen

error: Voordelige-boekhouder.nl