Op de volgende vacature heeft www.Voordelige-Boekhouder.nl gereageerd:

Boekhouder/administratiekantoor gezocht voor boekhouding en aangiften: 2xZZP + VOF: interim advies/management

Gevraagde diensten: boekhouding, jaarrekening, belastingaangiftes

Toelichting:
Mijn partner is ZZP-er, ik ook. Daarnaast hebben we met een 3e vennoot een VOF. We hebben een samengesteld gezin o.b.v. co-ouderschap met prive rekeningen, een gezamenlijke e/o rekening, kinderrekeningen met de exen en alimentatie. We willen tenminste 1 auto op de zaak zetten. We hebben hulp nodig om het prive netjes te regelen en ook zakelijk (BTW, jaarrekening en uiteindelijk IB). We werken nu met e-boekhouden.nl. De administrateur die we zoeken moet er rekening mee houden dat we zelf niet al te veel talent op dit gebied bezitten.

Type aanvraag: Zakelijk

Rechtsvorm: Eenmanszaak/ZZP

Aantal medewerkers: Geen

Bedrijfsinformatie: interim advies/management

Categorie├źn: Aanvragen

error: Voordelige-boekhouder.nl