Op de volgende vacature heeft www.Voordelige-Boekhouder.nl gereageerd:

Belastingadviseur gezocht voor particuliere IB-aangifte + overlijden vader van mijn kinderen

Gevraagde diensten: inkomstenbelasting, belastingadvies

Toelichting
Doordat de vader van mijn kinderen is overleden is er een levensverzekering vrijgekomen op naam van mijn kinderen. Een is minderjarig. Nu wordt zijn vermogen bij mijn vermogen opgeteld en mag ik kgb en zorgtoeslag over 2018 en 2019 terug betalen. Ik heb hiervoor een herzieningsverzoek en verzoek rekening te houden met bijzonder vermogen bij de belastingdienst aangevraagd dit is echter afgewezen omdat daar geen BEM clousule op het kind zijn vermogen zat. Dit klopt. Dit heb ik onlangs aangevraagd omdat mij dit niet bekend was.

Vraag
Mijn vraag is: Kan iemand mij helpen met nogmaals bezwaar maken, of heeft dit echt geen zin?

Categorie├źn: Aanvragen

error: Voordelige-boekhouder.nl