Op de volgende vacature heeft www.Voordelige-Boekhouder.nl gereageerd:

Boekhouder gezocht voor volledige boekhouding en aangiften: Adviesbureau

Gevraagde diensten: boekhouding, jaarrekening, belastingaangiftes

Toelichting:
Voor mijn bedrijf ben ik op zoek naar een professionele, kundige boekhouder. De basistaken wil ik graag zelf op me nemen (wekelijkse administratie, bonnetjes invoeren en inscannen) maar ik zou graag controle willen over de wekelijkse boekhouding, wellicht wat hulp bij de BTW aangifte en hulp bij het opmaken van het jaaroverzicht.
Verder vind ik het fijn als ik met vragen bij mijn boekhouder terecht kan en dat die persoon ook echt meedenkt met mij en mijn bedrijf.

Type aanvraag: Zakelijk

Rechtsvorm: Eenmanszaak/ZZP

Aantal medewerkers: Geen

Bedrijfsinformatie:
Adviesbureau


Categorie├źn: Aanvragen

error: Voordelige-boekhouder.nl