Op de volgende vacature heeft www.Voordelige-Boekhouder.nl gereageerd:

Belastingadviseur gezocht voor particuliere IB-aangifte gepensioneerd psycholoog, na brand in woning

Gevraagde diensten: inkomstenbelasting, belastingadvies

Toelichting
Jarenlang is mijn aangifte verzorgd maar deze partij is plotseling gestopt en ik zoek nu op korte termijn (moet aangifte 2018 nu ineens binnen maand indienen) een andere adviseur voor mijn aangiftes . I
k ben een gepensioneerde psycholoog van 85, ,weduwnaar en ik woon in tijdelijk onderkomen omdat mijn woonboerderij mei 17 totaal is afgebrand. Ik zit nu midden in het herbouw proces.
Het is moeilijk om alles in deze beperkte ruimte goed op orde te hebben, al heb ik de meeste gegevens voor 2018 wel voorhanden. ( alles ,ook van mijn administratie en dokumentatie voor mei 2017 is verbrand)
In mijn aangifte zal het verdwenen rijksmonument verwerkt moeten worden, verder geen bijzonderheden .

Categorie├źn: Aanvragen

error: Voordelige-boekhouder.nl